Yritystietoutta

Palvelumme suuntautuvat sähköurakoinnista sähkösuunnitteluun. Sähköinsinööritoimisto O.Järvinen on toiminut vuodesta 1992 päätoiminimellään Sähkö-Lafka Järvinen Oy palvellen luotettavasti, joustavasti ja ammattitaidolla asiakkaitaan. Sähköurakoinnin tukena teimme kymmeniä sähkösuunnitelmia vuosittain. Asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja asiakkaan etujen valvominen on aina ollut etusijalla. Lähtökohtana sähkösuunnitelmille on aina, että asiakkaalle tehdään tarjouspyyntökelpoiset suunnitelmat urakoitsijoiden kilpailuttamiseen.

Sähkö- ja valaistussuunnitteluun tarvitaan vahvaa kokemusta ja riittävää koulutusta. S1 sähköpätevyyteni ja sähkövoimatekniikan insinöörin tutkintoni antavat pohjaa tekniselle ammattitaidolle. Pelkkä tekninen taito ei riitä. On myös osattava tulkita asiakkaan näkemykset ja toiveet sekä löytää niihin paras mahdollinen asiakaslähtöinen ratkaisu.

Jatkamme toimintaamme sähkösuunnittelun parissa aputoiminimellämme Sähköinsinööritoimisto O.Järvinen Oy. Yhteistyökumppaneinamme on luotettavia ja ammattitaitoisia sähköurakoitsijoita. Tarvittaessa pystymme auttamaan urakoitsijan valinnassa.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalliossa Kaarlenkadulla. Pysäköintipaikkojakin läheltä löytyy helposti. Raitiovaunulinjat 1, 1A, 3 ja 9 kulkevat katutason toimistomme edestä.Myös Etelä-Savossa

Palvelemme myös Etelä-Savossa Puumalan ja Juvan alueella.
Viikoittainen käynti Puumalassa mahdollistaa sähkösuunnittelun myös alueen loma-asukkaille kuin muillekin tarvitseville.

Puumalan toimipisteen osoitteemme on Niementie 24, 52200 PUUMALA.